Tarieven

Het eerste (telefonische) kennismakingsgesprek van ca. 20 à 30 minuten is gratis. Hierin bespreken we de hulpvraag en kijken we wat ENSA voor u kan betekenen.

Hierna volgt een intakegesprek, met een bespreking van het onderzoeks- of behandelplan, het invullen van een vragenlijst en het benodigde aantal behandelsessies. Sessies bij ENSA duren 45 minuten per keer.

De tarieven die gehanteerd worden zijn conform NZa voor basis GGZ (https://www.psynip.nl/actueel/themas/thema/curatieve-ggz/tarieven-curatieve-ggz/basis-ggz-tarieven/).

ENSA heeft een contract met de meeste zorgverzekeraars voor 2020. Bekijk hier het overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeringen. Dit betekent dat de behandeling volledig wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Bij de zorgverzekeraars waar wij geen contract mee hebben, wordt vaak nog een deel vergoed. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Afspraak annuleren? Tot 24 uur voor de afspraak kan dit geheel kosteloos. Zegt u de afspraak niet tijdig af, dan ben ik genoodzaakt om een bedrag van €25 bij u in rekening te brengen.

Lijst van gecontracteerde zorgverzekeraars 2020:

Zilveren Kruis
Interpolis
ZieZo
ProLife
Kiemer
OZF
Ik!
Vvaa
PNO zorg
Onvz
Menzis
Intwente

YouCare
De Friesland
FBTO
Achmea
CZ
Ohra
Delta Lloyd
PMA
DSW
Asr
Ditzo
De Amersfoortse

Juzt
CZ Direct
Nationale Nederlanden
Salland
Salland ZorgDirect
Eno
Zorg en Zekerheid
Hema
Anderzorg
Azivo
StadHolland

Anka Consultancy © 2021. All Rights Reserved Terms of Use.