Tarieven

Het eerste (telefonische) kennismakingsgesprek van ca. 20 à 30 minuten is gratis. Hierin bespreken we de hulpvraag en kijken we wat ENSA voor u kan betekenen.

Hierna volgt een intakegesprek, met een bespreking van het onderzoeks- of behandelplan, het invullen van een vragenlijst en het benodigde aantal behandelsessies. Sessies bij ENSA duren 45 minuten per keer.

De tarieven die gehanteerd worden zijn conform NZa voor basis GGZ (https://www.psynip.nl/actueel/themas/thema/curatieve-ggz/tarieven-curatieve-ggz/basis-ggz-tarieven/).

ENSA heeft een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars voor 2023. Bekijk hier het overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeringen. Dit betekent dat de behandeling volledig wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Bij de zorgverzekeraars waar wij geen contract mee hebben, wordt vaak nog een deel vergoed. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Afspraak annuleren? Tot 24 uur voor de afspraak kan dit geheel kosteloos. Zegt u de afspraak niet tijdig af, dan ben ik genoodzaakt om een bedrag van €50 bij u in rekening te brengen.

Lijst van gecontracteerde zorgverzekeraars 2023:

Achmea
Aevita
Ahmea
Anderzorg
AON
Asr
Azivo
Besured
Bewuzt
CZ
CZ Direct
De Amersfoortse
De Friesland
Delta Lloyd
Ditzo
DSW
Eno
Eucare
Intwente

FBTO
GBTO
Hema
Holland Zorg
Ik!
Interpolis
Intwente
ipTiQ
IZA
IZZ
Jaaah
Juzt
Kiemer
Krijgsmacht
Menzis
MVJP
National Academic
Nationale Nederlanden
NV
OHRA
Onvz
OZF

PMA
PNO zorg
ProLife
Provendum
Salland
Salland ZorgDirect
StadHolland
Stichting Ziektekostenverzekering
Unive
UMC
Vgz
Vinkvink
Vvaa
YouCare
Zekur
Zekur Natura
ZieZo
Zilveren Kruis
Zorg Direct
Zorg en Zekerheid
Zorgzaam Verzekerd